Тимошенко не хоче бачити на Майдані політичної символіки

Колишній екс-прем´єр-міністр Юлія Тимошенко звернулася до мітингувальників із проханням прибрати усю політичну символіку

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко закликає політичні сили прибрати партійну символіку і створити єдину раду Євромайдану. Про це йдеться у зверненні Тимошенко, яке оприлюднила сьогодні її донька Євгенія після зустрічі з матір'ю в ЦКЛ № 5 (Харків), передає “Українська правда” 

"Заради нашої мети, заради нашої єдності, заради нашої сили і нашої перемоги, я від усього серця прошу всі політичні сили прибрати партійну символіку, партійні прапори, намети, гасла", - закликала екс-прем'єр.

"Все, що заважає нашій абсолютній єдності, має бути негайно прибране! Зробіть навіть більше, ніж вимагає громадський майдан. Нам потрібен результат - Угода про асоціацію, а не процес партійних змагань", - підкреслила вона.

Екс-прем'єр, звертаючись до учасників евромайданів в Києві, називає роз'єднання на два майдани складністю, яку обов'язково потрібно подолати.

"Кожна країна, що має таких синів і дочок, має велике і щасливе майбутнє. Ви - сила, надія і перемога України! Кожен день я молюся, щоб ви вистояли, щоб ви, як в далекому 2004 році блискуче і переконливо перемогли", - сказала вона.

Тимошенко наголошує, що єдність - основа перемоги евромайдану.

Нагадаємо, мітингувальники утворили два майдани — на Майдані Незалежності та на Європейській площі. Сьогодні було підписано угоду про те, що два київські майдани об´єдналися.