В Партії регіонів розбрід: Колесніченко не радить Януковичу їхати до Вільнюсу

Народний депутат Вадим Колесніченко не радить президенту Віктору Януковичу їхати у Вільнюс – там будуть опозиціонери

Якщо участь лідерів парламентської опозиції у саміті "Східного партнерства" підтвердиться, діалог Україна-ЄС може бути зірваний, наводить слова Колесніченка, прес-служба Партії регіонів.

"Крім державної делегації на чолі з президентом на саміт запросили представників опозиції. І це при тому, що опозицію Молдови чи Грузії на саміт не запрошують", - обурився Колесніченко.

"Як стало відомо з кіл, близьких до організації вільнюського саміту, крім державної делегації на чолі з президентом, від України на саміт запрошені лідери української опозиції. При цьому опозицію Молдови та Грузії до Вільнюса не запрошують", - повідомив депутат.

С цього припущення Колесніченко робить висновок, що організатори саміту бажають зірвати діалог Україна-ЄС чи укласти секретні угоди з опозицією. Якщо це підтвердиться, нардеп та фракція буде рекомендувати Януковичу не їхати до Вільнюсу, підсумував Колесніченко.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Микола Азаров сподівається, що Янукович на саміті Східного партнерства обговорить проведення консультацій Україна-РФ-ЄС щодо підписання Києвом Угоди про асоціацію з ЄС. За думкою керівника програм співробітництва представництва ЄС в Україні Ендрю Расбаша Янукович нещодавно розлякав усіх інвесторів.