Любомир Гузар: "Влада нас водила за ніс"

Блаженніший Любомир Гузар високо оцінив тих, хто бере участь в Євромайдані

За словами екс-голови Української Греко-Католицької Церкви Любомира Гузара, влада водила за ніс народ України.

"Народ це відчув, зрушився і це дуже-дуже добре, бо люди пішли за свої корінні інтереи, за свободу. Трохи жаль, що старші люди цю акцію молоді не так активно підтримують. Але зрозуміло, що зараз саме молодь має бути особливо зацікавленою – бо це їх майбутнє. Але виразний голос старших на підтримку євроінтеграції був би дуже корисним", - зазначив блаженніший Любомир Гузар.

Гузар також подякував Богу, що політики прилучилися до Євромайдану громадськості, та висловив надію, що вони вони вчинили це з шляхетних мотивів.

"Вони починають думати по-державницьки, і це великий момент, Це дуже добре, що вони підкорилися і зрозуміли, що нарід є носієм правди і влади. Дуже важливим є момент, що політики згорнули партійні прапори і стали під державний. Дуже важливим є, що політики заговорили не проти когось, а за Україну. І я надіюсь, що президент Янукович у Вільнюсі буде говорити від імені Україні. І зрозуміє, що його сила не в його партії, а в тих, хто стоїть на Майдані.  Якщо хтось з Європи дивиться на Майдан – він побачить вже інший народ, іншу, справжню Україну!" - підсумував Гузар.

Нагадаємо, вчора організатора об'явили про злиття двох майданів. Не хоче бачити політичної символіки на "майданах" і Тимошенко

Нагадаємо, 24 листопада розпочалася акція протесту проти призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС, що зібрала близько 100 тис. громадян. Наразі, мирні протести громадян тривають у різних містах України і світу.