Нардеп: "Беркутівці" побили інваліда

«Беркут» побив затриманого інваліда вже після того, як йому діагностували струс мозку

Про це повідомляє в своєму "Фейсбуці" народний депутат Володимир Ар’єв.

"Затриманого у понеділок на Євромайдані інваліда в ІТТ знову по-звірячому побив Беркут вже після того як йому діагностували струс мозку!", - написав він.

За словами нардепа суд досі не почався. Він наполягає, що матеріали справи свідчать про те, що жоден працівник міліції не постраждав!

"Депутати написали колективну заяву про взяття на поруки. Наразі чекаємо судового засідання", - зазначив він.

Також Ар’єв опублікував фото слідчого Печерського РОВД Сергія Вишневського, який, за словами нардепа, «фабрикує справу проти затриманих активістів Євромайдану». Також слідчий відмовляється передати затриманим воду та їжу.

Джерело фото: "Фейсбук" народного депутата Володимира Ар'єва

Нагадаємо, сьогодні в Печерському суді Києва розглядається справа затриманого активіста Євромайдану.

В Одесі суд вже засудив другого активіста на три доби адмінарешту, але виділив йому 10 днів на апеляцію. Раніше одеський суд відправив на п'ять діб одного з лідерів одеського євро майдану Олексія Чорного, втім також з відстроченням. «Суддя боїться закривати нас зараз, чекають поки розійдеться майдан», - пише одесит.

В Києві активістів Євромайдану, який триває з 21 листопада, коли Кабмін Миколи Азарова прийняв рішення призупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію з ЄС, почали затримувати ще 25 листопада.