Отримавши мандат нардепа, Новинський забув про "Севастополь"

Почесний президент "Севастополя" Вадим Новинський використав клуб для власного піару на перевиборах у Верховну Раду по 224 мажоритарному округу в Севастополі

У "Севастополя" великі фінансові проблеми. Гравцям та персоналу клубу не платять зарплату та преміальні. Головний тренер Геннадій Орбу сказав Еспресо.TV, що він покинув клуб, але не розповів про внутрішні проблеми, які підштовхнули його до цього рішення. 

Як стало відомо Еспресо.TV з власних джерел у клубі, проблеми у "Севастополя" почалися після того, як почесний президент Вадим Новинський переміг на перевиборах у Верховну Раду по 224 мажоритарному округу в Севастополі (влітку 2013 року). Ставши депутатом Верховної Ради, Новинський відразу поїхав до Києва, а команда стала йому непотрібною. 

Наразі у клубі дуже погана атмосфера, гравці обурюються і не хочуть грати. Проте, відкрито говорити про існуючі проблеми ніхто не хоче, бо керівництво натякнуло, що за розмови можуть нічого не виплатити.

Зазначимо, що гравцям "Севастополя" пообіцяли виплатити зарплату перед відпусткою, яка розпочнеться після матчу 18-го туру Прем'єр-ліги проти київського "Динамо".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до матчу з київським “Динамо”, що відбудеться 2 грудня, севастопольців готуватиме Сергій Коновалов, який був асистентом Орбу.

Фото: fcsevastopol.com