Під лікарнею Тимошенко привітали квітами, подарунками і мітингом

У Харкові під клінічною лікарнею Укрзалізниці прихильники Юлії Тимошенко влаштували мітинг з поздоровленнями і подарунками

Паркан лікарні прикрасили трояндами та святковими листівками, і встановили величезний банер з портретом екс-прем’єра, повідомляє “Главное”.

Безпосередньо Тимошенко отримала у подарунок ікону Святох Юлії та ватман з побажаннями якнайшвидшого одужання і свободи від своїх прихильників. Подарунки їй передав захисник Сергій Власенко.

Разом з Власенком до Тимошенко пустили Андрія Кожем'якіна та Євгенію Тимошенко.

В той же час, як зазаначив народний депутат від “Батьківщини” Арсен Аваков, міліціонери, які охороняють вхід до блоку Тимошенко, відмовилися їй передати букет квітів.
Аваков зазначив, що букет буде переданий через Качанівську виправну колонію, і Тимошенко отримає його через кілька годин.

У свою чергу , народний депутат Олександра Кужель зазначила, що міліціонери, які знаходяться біля входу в блок Тимошенко, зустріли депутатів у медичних масках.

Нагадаємо, у понеділок Тимошенко оголосила безстрокове голодування до того часу, поки українською владою не буде підписана Угода про асоціацію. Напередодні відвідати Тимошенко планували родина Луценків та Арсеній Яценюк, але їх до екс-прем’єра не пустили, пояснивши таке рішення “загостренням застудних захворювань у осінньо-зимовий період”. Також під приводом зростання захворюваності на грип та ГРВІ у Харкові заборонили масові акції.