Студенти-страйкарі: Президент і уряд це - не вся Україна (ВІДЕО)

Студенти семи вишів України оголосили Всеукраїнський загальний студентський страйк і закликають долучитися до нього о 12 годині

Серед вишів, які страйкують: Національний університет Києво-Могилянська академія, Київський національний університет імені Т. Шевченка, Київський національний економічний університет, Національний технічний університет КПІ, Київський національний лінгвістичний університет, Львівський національній університет імені Т. Шевченка, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.  

Щоб заохотити якомога більше студентів долучитися до страйку проти призупинення процесу Євроінтеграції, активісти зняли агітаційний відеоролик, який виклали у Youtube.  У відео студенти, звертаючись до представників Європи, закликають  не забувати, що з проблемою, яка виникла в державі борються мирним шляхом, що президент і уряд це - не вся Україна.

Крім того, студенти-мітингувальники наголошують: найближчим часом вони складатимуть сесію, але вірять у те, що активна громадянська позиція може на краще зімнити ситуацію в країні.  

Нагадаємо, що вчора студенти НУ Києво-Могилянська академія оголосили про початок страйку. У свою чергу Міністр освіти Дмитро Табачник студентам-мітигувальникам"берегти себе”. А у деяких вишах  студентам-активістам почали погрожувати проблемами через незаліки.

.