Путін позбавив організаторів Сочі-2014 Новорічних свят

Володимир Путін заборонив чиновникам, задіяним у підготовці до зимової Олімпіади в Сочі, святкувати Новий рік

Говорячи про майбутні новорічні канікули, Володимир Путін зауважив, що для задіяних у проведенні Олімпіади чиновників свят не буде. На нараді з підготовки до Ігор він закликав їх не розслаблятися, повідомили LifeNews

“Хочу вам сказати і думаю, що це і так ясно: для вас Новий рік настане в останній день Паралімпійських ігор, 17 березня. У вас Новий рік буде 18 березня. І у всіх, хто працює на олімпійських об'єктах. Хочу, щоб усі, хто зайнятий на цьому грандіозному проекті, це розуміли”, - сказав Путін.

Володимир Путін також відзначив, що робота виконана величезна і виконана вона якісно. Звичайно, за останні місяці належить відшліфувати деякі моменти, а те, наскільки добре потрудилися олімпійські будівельники, покажуть самі Ігри.

Нагадаємо, як повідомляв ЕспресоюTV, Оргкомітет Олімпійських ігор у Сочі-2014 запізнюється з підготовкою арен, а Федеральна служба безпеки (ФСБ) ретельно стежить за тим, щоб будь-яка про це інформація не просочилася в ЗМІ. При підготовці інфраструктури для Олімпіади в Сочі в Росії видав кредитів на 240 млрд. рублів, обсяг проблемних з них становить 190 млрд. Збитки банку при цьому можуть досягти 175 млрд. рублів. Більшу частину цієї суми доведеться покрити з бюджету.

Як відомо, Олімпійські ігри в Сочі відкриються 7 лютого.