Головний регіонал Донеччини боїться начальників "гомиків"

Голова фракції Партії регіонів у Донецькій облраді Микола Загоруйко боїться “системи гомосексуалізму”, яку принесе Україні зближення з ЄС

Про це він заявив, пояснюючи рішення облради щодо підтримки курсу уряду на призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію, повідомляють “Новости Донбасса”.

За його словами, деякі цінності Європи, для нього цілком прийнятні. "Місцеве самоврядування прийнятне на 100%. Система демократичних цінностей - на 100%. Але система гомосексуалізму, або там "рожевих", але як би сказати, не розумію і навіть якоюсь мірою у мене це викликає огиду. Але або з цим треба змиритися, що це нікому не заважає, або, розуміти, що мені це не потрібно", - сказав він.

На заперечення про те, що мається на увазі просто відсутність дискримінації, регіонал заявив, що це може дискредитувати саме "нормальних" людей, як він. "Я в цьому плані нормальна людина. Я приходжу і поруч два "гомика". Або приходжу на роботу, і в мене якийсь начальник - "гомик". Тоді це - дискредитація мене. Навіщо ж мені це потрібно?", - пояснив він свою позицію. 
"Або приходить з нафарбованими губами директор заводу, ну ви мене вибачте. Я уявляю, як це буде принизливо, гидко буде", - зауважив глава фракції.

На завершення Загоруйко пояснив різницю між дмінуючими позиціями громадян в регіонах України з питань євроінтеграції. “...Донбас регіон молодий. У нас немає такої історії як у Західної України. Люди в Донбас прийшли працювати..., гроші заробляти, а не вести боротьбу за національні інтереси як було в Західній Україні під рабством поляків та Австро-Угорщини”.

Нагадаємо, Угода про асоціацію між Україною та ЄС мала бути підписана на саміті “Східного партнерства”, який сьогодні розпочався у Вільнюсі. Проте 21 листопада уряд України прийняв рішення про призупинення підготовки до підписання цього документу. Це викликало в Україні масові акції протесту, які тривають досьогодні.