ФСБ приховує жахливу підготовку до Олімпіади-2014

Оргкомітет Олімпійських ігор у Сочі-2014 запізнюється з підготовкою арен, а Федеральна служба безпеки (ФСБ) ретельно стежить за тим, щоб будь-яка про це інформація не просочилася в ЗМІ

Як стало відомо Еспресо.TV з власних джерел, навколо спортивних арен, які вже через 2 місяці прийматимуть олімпійські змагання, височіють купи сміття.  А сама підготовка до Ігор триває у поспіху, хаосі і всі графіки зриваються.

“Ситуація взагалі до смішного доходить. Наприклад, на трамплінах довгий час просили фотографувати з максимально розмитим заднім планом, щоб не було видно сміття та арматури, - розповідає джерело. - А вертикальну зйомку з гелікоптера ФСБ затверджують вже 3 місяці”.

Особливої уваги заслуговує й естафета Олімпійського вогню. За словами інформатора, там взагалі суцільне “місиво”, а логістика організації не витримує жодної критики.

Зазначимо, що Афіни, які приймали літні Олімпійські ігри-2004, теж не могли похвалитися оперативністю і добудовували деякі арени в останній момент. Проте грецьку столицю згадують як негативний приклад.

Нагадаємо, при  підготовці інфраструктури для Олімпіади в Сочі в Росії видав кредитів на 240 млрд. рублів, обсяг проблемних з них становить 190 млрд. Збитки банку при цьому можуть досягти 175 млрд. рублів. Більшу частину цієї суми доведеться покрити з бюджету.

Як відомо, Олімпійські ігри в Сочі відкриються 7 лютого, а звершаться - 23-го.

Фото: yuga.ru