Відомий футболіст програв на ставках понад 2 млн фунтів

Колишній нападник англійського “Ньюкасла” Майкл Чопра зізнався у своїй залежності від азартних ігор, яка коштувала йому понад 2 млн фунтів

Проблему він відчув ще в 17 років, проте зупинитися не міг.

“Ми разом з одноклубниками грали в карти прямо в автобусі, а ставки сягали інколи 30 тисяч фунтів, - наводить слова футболіста ua.tribuna.com. - Моя залежність стала настільки серйозною, що я заводив будильник на 3 годину ночі, щоб поставити на матчі в Південній Америці”.

Розплачуватися з боргами Чопрі допомагали і клуб «Іпсвіч», за який він тоді виступав, і батьки, яким довелося продати будинок.

"Одного разу, коли я був гравцем "Іпсвіча", на базу команди приїхав чоловік і сказав , що знає , в якій школі навчається моя дитина. Тоді клуб допоміг мені і позичив 250 тисяч, щоб я розрахувався", - розповідав Чопра.

Зазначимо, що за підсумками розслідування було затримано чотирьох підозрюваних, які заперечують провину.

Один з ув'язнених, в автомобілі якого було знайдено 50 тис. фунтів, передані Чопрою, стверджує, що просто допомагав гравцеві з виплатою боргів.

Як уже повідомлялося, англійську Прем’єр-лігу днями сколихнув черговий  скандал, пов'язаний з договірними матчами. У результаті поліція заарештувала 6 осіб, серед яких – 3 чинні футболісти.