"Регіоналка" назвала Шустера опозиційним провокатором

"Регіоналка" Олена Бондаренко назвала перерваний ефір ток-шоу "Шустер LIVE" провокацією опозиції і творчого колективу

Про це вона заявила, коли ефір програми був продовжений і Савік Шустер заявив про технічний збій, передають "Коментарі".

"Це провокація, в якій бере участь весь творчий колектив", – заявила Бондаренко.

За її словами, лідерів опозиції не було серед запрошених на телепрограму. І це не перший подібний випадок на цьому тижні, додала Бондаренко.

"Можна було офіційно заявити: це не перший випадок тільки на цьому тижні, вперше це сталося на "Свободі слова" Куликова, коли інші учасники були замінені на цих же представників опозиці", –сказала вона. І заявила: "Вони (лідери опозиції – ред.) вимагають незаконного та виняткового ставлення до себе".

У цей момент у студії пролунали крики "Брешеш!", які були припинені ведучим.

"Нам дуже складно в нерівних умовах доводити свою точку зору", – продовжила Бондаренко. І додала, звертаючись до Савіка Шустера: "Я не знаю, хто вас просив сказати, що був технічний збій. Технічного збою не було!"

У відповідь на це Шустер заявив: "Ми є незалежною виробничою компанією, яка працює за контрактом на телеканалі "Інтер". Те, що відбувається з сигналом, ми контролювати не можемо. Ми не теканал, ми програма! Коли я буду контролювати канал, тоді – до мене претензії".

Нагадаємо, поява лідерів опозиції Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока в прямому ефірі Шустер LIVE була перервана показом російського серіалу. Пізніше трансляція відновилася і Шустер пояснив, що програма була перервами через технічні причини.