ЗМІ: Богословська заявила про вихід з Партії регіонів

Інна Богословська заявила про свій вихід з Партії регіонів та з фракції провладної партії

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", з посиланням на прес-службу депутатки.

Богословська пропонує сформулювати пропозиції, прийнятніі для Януковича."Запропонувати Януковичу варіант, який може вберегти Україну від кровопролиття і зберегти Януковича, членів його сім'ї та найближче оточення від відплати", - заявиал Богословська.

Таким варіантом вона бачить "негайно звернутися до ЄС про скликання позачергового саміту Україна-ЄС для підписання Угоди про асоціацію, підписати угоду і подати у відставку".

Депутат закликала створити нову більшість у парламенті і зробити Верховну Раду політичним центром України. "Перше і найголовніше - це створити нову більшість у парламенті і зробити з українського парламенту головний політичний центр України". – сказала вона.

Нагадаємо, сьогодні о 4:00 ранку «Беркут» розігнав акцію за євроінтеграцію на Майдані Незалежності. Десятки людей отримали травми та були затримані. Пізніше затриманих відпустили, склавши на них адмінпротоколи. Наразі вцілілі мітингувальники знаходяться на Михайлівській площі та території Михайльвської церкви.

Після розгону ЗМІ з посиланням на власні джерела повідомили, що голова Адміністрації президента подав у відставку через незгоду з діями влади щодо силового розгону Євромайдану в Києві. 

Також 21 листопада Богословська розкритикувала рішення уряду Миколи Азарова щодо призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС.