Гузар приїхав на 200 тисячний Майдан

На Майдан Незалежності прибув екс-предстоятель УГКЦ Любомир Гузар, мітингувальників вже 200 тисяч

Про це повідомляє кореспондент Еспресо.TV. 

Йому звільнили проїзд зі сторони вулиці Інституцької, він пробирається через мітингувальників. 

Також повідомляється, що кількість мітингувальників вже становить 200 тисяч. За данними свободівця Олександра Аронця на майдані вже зібралось 500 тисяч.

Раніше повідомлялося, що частково невстановленні деталі від київської ялинки рознесли люди. Майдан незалежності заповнений майже повністю. Колона також заповнила весь Хрещатик. Люди підходять зі сторони Європейської площаді.

Нагадаємо, мітингувальники почали захоплювати Майдан Незалежності. Комунальники втікають забираючи щити та обладнання. Також почали выдходити солдати строковики. Серед мітингувальників присутні червоно-чорні прапори.

Раніше повідомлялося, що мітингувальники дійшли до парку Шевченка, в колоні більше 100 тисяч. Люди йдуть без партійних прапорів, деякі вдягають каски. В колоні більше 100 тисяч чоловік, люди викрикують гасла "Зека геть!". 

Також, близько 20 машин з українськими та європейськими прапорами практично заблокували виїзд з вулиці Інституцької на Майдан незалежності.

Окружний адміністративний суд Києва заборонив мітинги на Майдані незалежності, Європейській площі, вулицях Банкова, Грушевського, Богомольця з 1 грудня 2013 до 7 січня 2014 року.