Скрізь в регіонах відбуваються свої Євромайдани

Тільки у Львові на мітинг зібралося понад 20 тис. людей

Збільшується кількість мітингувальників на Євромайданах в регіонах.

У Полтаві проходить мітинг під українськими та зірково-європейськими прапорами. Про це в неділю повідомляє "Обком". На площі перед будівлею облдержадміністрації вже зібралися сотні полтавців - і люди все підходять і підходять."Банду - геть!" лунає вже цілком потужно.

На Євромайдані у Львові є уже понад 20 тисяч учасників віча, повідомляє ZIK. Площа перед пам’ятником Шевченку вщерть заповнена людьми. Дуже багато євромайданівців з обох сторін на пр. Свободи. Люди скандують "Банду геть" та "Зека геть". Час від час подаються прямі включення з Львівської обласної ради та з Євромайдану у Києві. Крім того, ведуча зі сцени оголосила, що серед натовпу хтось з’явився з вилами, тому наразі вила закликали відкласти. На пр. Свободи обмежили рух транспорту. Кількість львів’ян на Євромайдані постійно збільшується. З усіх сторін центру Львова на віче сходяться люди.

У Тернополі також проходить віче. Попри заборону суду проходить мітинг на підтримку Євромайдану в Луганську.

У Донецьку близько 300 осіб на народному віче ухвалили резолюцію, в якій зажадали відставки президента Віктора Януковича і уряду Миколи Азарова. Крім того, учасники акції зажадали розформування спецпідрозділу "Беркут" "як бандитської та антинародної структури". Мітингувальники також зажадали озвучити список конкретних осіб, винних у "пролитті крові на Майдані Незалежності" у Києві 30 листопада, повідомляє "Інтерфакс-Україна".