Бунтівна Врадіївка відмовилася просити Януковича про надзвичайний стан

Врадіївська районна рада Миколаївської області відмовився проводити позачергову сесію, на якій планується звернутися до президента з пропозицією введення в Україні надзвичайного стану

Про це повідомив заступник голови Врадіївського районного ради Ігор Сало, повідомляють «НикВести».

На його думку, на сьогоднішній день на місці просто немає депутатів, щоб провести дане рішення, а опозиційні депутати відмовилися підтримувати той проект, який пропонується винести на розгляд.

«Я сьогодні виконую обов'язки голови райради і до мене ніхто не звертався з ініціативою про проведення позачергового засідання сесії, ніхто у Врадіївській райраді не вносив таких пропозицій», - сказав Сало.

Відзначимо , що у Врадіївській райраді після об'єднання фракцій «Фронту Змін» і «Батьківщини» , у опозиціонерів є блокуючий пакет голосів, який дозволяє не зібрати сесію.

Нагадаємо, вчора на вулиці Києва вийшли сотні тисяч людей, обурених жорстоким побиттям учасників Євромайдану. Супутникова зйомка показала, що мітинг зібрав 800 тис. учасників. Мітингувальники оголосили загальнонаціональний страйк та захопили низку адміністративних будівель, в тому числі КМДА та будинок Федерації профспілок, де розташували Штаб національного опору. На Майдані Незалежності встановлено наметове містечко. Сьогодні зранку мітингувальники вирушили під Кабмін і заблокували його роботу.

Раніше джерела Еспресо.TV повідомляли, що з Банкової дана рознарядка місцевим радам східних і південних областей просити президента про введення надзвичайного стану. Таке рішення вже прийнято Донецькою міськрадою.

Селище Врадіївка прославилося на всю Україну, коли після згвалтування та побиття місцевої жительки правоохоронцями, врадіївчани рознесли місцевий відділок міліції.