Кримські депутати просять Путіна ввести війська в Україну

Кримські депутати просять Путіна захистити президента від євромайданівців та "проплачених США" ЗМІ

Депутат Севастопольської міськради від Партії регіонів Сергій Смольянінов розпочав збір підписів під зверненням до президента Росії Володимира Путіна з проханням ввести війська в Україну. Текст звернення розміщений на сайті "Севастопольське віче".

"В результаті відмови народу України та її законно обраного Президента В.Ф. Януковича від підписання грабіжницької асоціації з Євросоюзом, західними спецслужбами і їх агентами, ініційована спроба повалення законної влади в країні. Для чого організовані заворушення і проплачені мітинги у ряді міст України та інформаційні атаки в ЗМІ, на фінансованих США інтернет-ресурсах", - пише депутат.

Смольянов продемонстрував неабияку обізнаність у сфері медіа-безнесу, назвавши серед "фінансованих США" видання LB.ua, Korrespondent.net, UNIAN.net, Pravda.com.ua.

Депутат нагадав, що на сайті Білого дому США розміщена петиція, автори якої просять президента США Барака Обаму здійснити військову інтервенцію збройних сил США в Україну для скидання режиму Януковича.

"Звертаємося до Вас, і просимо надати військову та іншу допомогу братньому народу, Уряду та Президенту України для захисту суверенітету країни, російського населення Криму і інших регіонів України. Просимо погодити з Урядом України введення на територію країни збройних сил Російської федерації, для захисту від армії США і їх НАТО-вських агресорів", - пише депутат.

Під зверненням вже стоїть 19 підписів. Збір підписів стартував ввечері 1 грудня.

Нагадаємо, 26 листопада на сайті Білого дому США з'явилась петиція, в якій зазначалось, що уряд США розгляне можливість введення особистих санкцій проти Януковича в разі непідписання угоди про асоціацію України з ЄС, які петиція збере 100 тис. підписів за місяць. Необхідна кількість підписів буда зібрана 30 листопада, а отже президент США зобов'язаний розглянути питання про введення санкцій проти Януковича. 

Після кривавого розгону київського Євромайдану Білий дім США оприлюднив нову петицію, яка передбачає можливість розгляду питання про введення військ США на територію України для захисту населення та скидання злочинної влади Януковича.