Едуард Лімонов: Для Росії настав момент відірвати Східну Україну

Слідом за депутатом Севастопольської міськради від ПР Сергієм Смоляніновим, до активного втручання РФ у внутрішні справи України закликав і російський політик Едуард Лімонов

«Потрібно скористатися, не пропустити, йолопи! Момент настав! У Києві тривають заворушення. Це не "революція" сил Добра проти сил Зла. Це також не революція сил Зла проти сил Добра. Це звичайний розлом країни на її західну частину, готову піти під Європу, і її східну частину, Лівобережну Україну, яка відчуває себе не те що проросійською, але просто російською територією. Це початок кінця тієї єдиної України, яка відірвалася від СРСР в Біловезькій Пущі в 1991 році», - написав російський політик у Facebook.

На його думку, російський уряд повинен втрутитися в українські справи з метою анексії території України.

«Наш нетямущий уряд повинен прокинутися і терміново допомогти нашим східно-українським братам відокремитися від западенців. Всього-то потрібно організувати народне волевиявлення дев'яти українських областей вийти зі складу України і ввійти до складу Росії», - заявив політик, спільні акції з яким не соромляться проводити чимало російських ліберальних опозиціонерів.