Луценко: Вчора на Євромайдан вийшло 800 тис. людей

На народне віче вчора в центрі Києва зібралося 800 тисяч людей

Про це сьогодні, виступаючи на майдані заявив лідер «Третьої української республіки» Юрій Луценко.

«Вчора на Майдані незалежності було 800 тисяч людей. Це офіційні дані, які підтвердила зйомка Google з космосу», - повідомив він.

При цьому Луценко зазначив, що те, що зараз відбувається – це революція. «Це не повторення Помаранчевої революції, тоді ми молилися на лідера, як на месію, який прийде і все зробить. Тепер мусимо розраховувати тільки на себе», - заявив він.

Нагадаємо, 30 листопада о 4:00 ранку "Беркут" розігнав акцію за євроінтеграцію на Майдані Незалежності. Десятки людей отримали травми та були затримані. На даний момент мітинг, у якому взяли участь кілька тисяч осіб, в тому числі політики і дипломати, перенесли на Михайлівську площу. Лідери опозиції закликають людей завтра о 12 годині зібратися на Михайлівській площі

Вчора на вулиці Києва вийшли сотні тисяч мітингувальників, обурених жорстоким побиттям учасників Євромайдану. Учасники акції оголосили загальнонаціональний страйк та захопили низку адміністративних будівель, в тому числі КМДА та будинок Федерації профспілок, де розташували Штаб національного опору. На Майдані Незаложності встановлено наметове містечко. Сьогодні зранку мітингувальники вирушили під Кабмін блокувати його роботу.