МВС лякає Євромайдан справами за перекриття доріг

Міліція просить учасників Євромайдану не перекривати дороги і погрожує за це кримінальною відповідальністю

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київського управління МВС.

«Ми просимо мітингувальників піти з проїжджої частини, не блокувати рух транспорту, і попереджаємо про кримінальну відповідальність за ст.279 Кримінального кодексу України (блокування транспортних комунікацій)», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що їхнє попередження стосується не тільки Хрещатика, а також і всіх інших вулиць центру Києва, де рух перекрито мітингувальниками.

Нагадаємо, вчора на вулиці Києва вийшли сотні тисяч людей, обурених жорстоким побиттям учасників Євромайдану. Учасники акції оголосили загальнонаціональний страйк та захопили низку адміністративних будівель, в тому числі КМДА та будинок Федерації профспілок, де розташували Штаб національного опору. На Майдані Незаложності встановлено наметове містечко. Сьогодні зранку мітингувальники вирушили під Кабмін і заблокували його роботу.

Сьогодні лідери опозиції відправилися на погоджувальну раду парламенту, де будуть вимагати відставки уряду Миколи Азарова та звільнення політичних в'язнів, в тому числі і Юлії Тимошенко.