Російські ЗМІ тиражують заклик до введення російських військ в Україну

Російські ЗМІ масово розповсюджують інформацію про те, що депутат Севастопольської міськради від ПР Сергій Смолянінов розпочав збір підписів під зверненням до президента Росії Володимира Путіна з проханням ввести війська в Україну

Саме звернення початково було розміщене на сайті "Севастопольське віче".

" В результаті відмови народу України та її законно обраного президента В.Ф.Януковича від підписання грабіжницької асоціації з Євросоюзом, західними спецслужбами і їх агентами ініційована спроба повалення законної влади в країні. Для чого організовані заворушення і проплачені мітинги у ряді міст України та інформаційні атаки в ЗМІ, на фінансованих США Інтернет -ресурсах", - пише депутат.

Смолянінов нагадав, що на сайті Білого дому США розміщена петиція, автори якої просять президента США Барака Обаму здійснити військову інтервенцію збройних сил США в Україну для скидання режиму Януковича.

"Звертаємося до Вас, і просимо надати військову та іншу допомогу братньому народу, уряду та президенту України для захисту суверенітету країни, російського населення Криму і інших регіонів України. Просимо погодити з урядом України введення на територію країни збройних сил Російської Федерації, для захисту від армії США і їх НАТО-вських агресорів ", - пише депутат.