В Луганську ініціювали Сєвєродонецьк-2

На позачерговій сесії Луганської облради прийнято звернення провести з'їзд депутатів всіх рівнів від Партії регіонів для вирішення ситуації, що склалася в країні

В ході позачергової сесії депутат Олександр Арапов зачитав присутнім звернення фракції Партії регіонів, повідомляє «Восточній вариант»

«Ми, депутати облради, глибоко стурбовані подіями, які відбулися після саміту у Вільнюсі в Україні... Ми з повагою ставимося до думки прихильників ЄС. Однак ми категорично виступаємо проти дій радикальних прихильників ЄС. Ми впевнені , що цим діям буде дана правова оцінка», - процитував Арапов. 

«Ми звертаємося до всіх депутатів всіх рівнів країни з пропозицією провести в Києві з'їзд, для того щоб мирним шляхом вирішити ситуацію в країні» , - зацитував луганський депутат. 

Раніше джерела Еспресо.TV повідомляли, що з Банкової дана рознарядка місцевим радам східних і південних областей просити президента про введення надзвичайного стану. Таке рішення вже прийнято Донецькою міськрадою та Верховною Радою Криму.

Також нагадаємо, під час Помаранчевої революції 2004 року у Сєвєродонецьку бузу зібрано з'їзд депутатів усіх рівнів,які підтримували Януковича, де звучали сепаратиські заклики.