В Симферополі зібрали бюджетників постояти за Януковича

На площі Леніна в Симферополі провладними політичними силами було організовано короткотривалий мітинг на підтримку Президента Віктора Януковича

Регіональна влада зібрала працівників бюджетної сфери для участі в мітингу, повідомляють «Крим.Коментарі».

Серед мітингувальників було багато пенсіонерів і держслужбовців. Дехто з них звітував про своє прибуття, або просив колег повідомити на роботі, що вони були на площі. У руках мітингувальників були прапори Росії, України, Партії регіонів і плакати: «Бендерівці не пройдуть», «Міліція з народом» , «Качинський, геть з України!».

На мітингу зачитали звернення до президента, схвалене депутатами на сьогоднішньому екстреному засіданні Верховної Ради АРК, після чого оголосили про закінчення мітингу у зв'язку з погіршенням погіршенням погодних умов. 

Незважаючи на те , що біля Українського театру встановлена сцена і організовано концерт , мітингувальники після такого оголошення розійшлися за лічені хвилини.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада Криму провела позачергову сесію, на якій прийняла звернення до президента Віктора Януковича з проханням ввести надзвичайний стан у зв’язку з масовими акціями протесту у Києві.