Янукович-молодший просуває майданівський "темник" ПР в соцмережах

Віктор Янукович-молодший висловив «правильну» точку зору на розгін Євромайдану в Києві

Політик на своїй сторінці у "Фейсбуці" зазначив, що він, які і президент та інші представники влади, дуже «стурбований» подіями на Майдані. 

"Кожен з нас має право захищати свою точку зору будь-яким законним способом. Але в той же час як можна пояснити те , що після оголошення студентськими лідерами про перенесення акції та розборі сцени, на місці залишилися, можливо, активісти, які аж ніяк не мирно повели себе щодо правоохоронних органів?" - цитує Януковича прес-служба Партії регіонів.

«Нескладно зрозуміти, кому це було потрібно в ситуації, коли ми продовжували і продовжуємо рухатися в бік Європи, коли керівництво держави веде складні переговори, відстоюючи інтереси України, щоб зберегти політичний, економічний і соціальний статус країни. Тим, хто кричить на всіх перехрестях про прагнення до Європи, але в той же час веде активну пропаганду в бік дестабілізації держави. Обов'язковою умовою підписання асоціації з ЄС є політична стабільність. Мені шкода, що незаслужено постраждали люди. Інакше як провокацією я не можу це назвати!» - заявив політик.

Центр інформаційної координації розіслав провладним чиновникам та депутатам вказівки про те, як потрібно коментувати силовий розгін міліцією мітингу на Майдані Незалежності

Про це пише у "Фейсбуці" журналістка Ольга Червакова, яка працює на телеканалі "Інтер" і входить в коло людей, пов'язаних з Льовочкіним.

Щодо відставки Льовочкіна рекомендується говорити наступне.

Нагадаємо, сьогодні у ЗМІ з'явилась інформація про те, що глава Адміністрації Льовочкін подає у відставку через незгоду з діями влади щодо силового розгону Євромайдану в Києві. Потім з'явилася інформація про можливе призначення на цю посаду Захарченка.

Як відомо, саме на Захарченка опозиція покладає відповідальність за брутальний розгін Євромайдану.

Нагадаємо, за данними джерела з Партії регіонів Еспресо.TV інформація про відставку Сергія Льовочкіна сигнал для інших "газовиків", які зараз планують дистанціюватися від влади

За словами джерела близького до "газовиків" в ПР більшість з представників цієї групи всерьйоз роздумують залишити посади та здати партійні квитки, оскільки вони не згодні з силовим варіантом вирішення проблеми Євромайдану і побоюються у майбутньому відповідальності за дії Януковича. Найбільшу посаду серед "газовиків" займає керівник АП Сергій Льовочкін.