Янукович просить дати йому поволодарювати до наступних виборів

Президент України Віктор Янукович закликав опозиційних політиків не поспішати і дочекатись виборів

Про це він повідомив в інтервʼю загальнонаціональним телеканалам.

“Я прошу всіх, як кажуть, політиків – не поспішати. Вони всі ще молоді і у них все ще попереду. Прийдуть вибори. Люди визначаться, кого оберуть, так і буде. Так завжди було і повинно бути, а сьогодні нам потрібно спільно захищати наші національні інтереси. Працювати на людей», - заявив Янукович.

Нагадаємо, вчора на вулиці Києва вийшло близько 800 тис. людей, обурених жорстоким побиттям учасників Євромайдану. Мітингувальники оголосили загальнонаціональний страйк та захопили низку адміністративних будівель, в тому числі КМДА та будинок Федерації профспілок, де розташували Штаб національного опору. На Майдані Незалежності встановлено наметове містечко. Сьогодні зранку мітингувальники вирушили під Кабмін і заблокували його роботу.

Лідери трьох опозиційних фракцій прийшли сьогодні на засідання погоджувальної ради парламенту, де проголосили свої вимоги - негайна відставка уряду Азарова, звільнення усіх політв'язнів, включаючи Юлію Тимошенко. Також лідери опозиції заявили, що призначення наступного Кабміну буде можливе лише після дострокових виборів президента і Верховної Ради.