"Батьківщина": "Тітушок" інструктує Табачник

"Тітушок" впроваджують в ряди студентів на Євромайдані з метою організації провокацій

Народні депутати з фракції "Батьківщина" отримали інформацію з достовірних джерел в Міністерстві освіти про підготовку загону провокаторів, які засилають в ряди протестуючих студентів, повідомляє прес-служба партії.

Сьогодні зранку у залі колегії Міносвіти відбувся інструктаж понад ста молодиків характерної зовнішності, яких нагодували, вдягли єврострічки та роздали  написані інструкції з легендою про те, що вони студенти різних вузів.

В ці хвилини, як повідомили в партії, студентів-перевертнів везуть на Євромайдан, де вони змішаються з студентами-протестувальниками з метою організації провокацій.

Нагадаємо, опозиція вимагає відставки уряду після побиття «Беркутом» Євромайдану 30 листопада. Сьогодні під Радою зібралося близько 100 тис. мітингувальників, які вимагають відставки Азарова та президента Віктора Януковича. Також біля Верховної Ради були помічені групи "тітушок". Також лідери опозиції неодноразово заявляли, що серед мітингувальників ходять провокатори.

Сам Азаров з міністрами на засідання не прийшов, а оскільки закон вимагає присутності Кабміну під час голосування за його недовіру, було прийнято рішення проголосувати за виклик членів уряду в парламент.