Серед регіоналів немає єдиної позиції щодо відставки Азарова

У Партії регіонів немає єдиної думки щодо відставки Кабміну Миколи Азарова

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Юрій Воропаєв, пише «Коммерсантъ-Украина».

«Я буду голосувати проти. Думка інших колег мені невідома - в цьому питанні кожен визначиться самостійно», - заявив Воропаєв.

У свою чергу в опозиції сподіваються на адекватних нардепів з партії регіонів. «У фракції ПР є адекватні депутати, які вірять у європейську інтеграцію. Це в основному люди, близькі до Льовочкіна і Сергія Тігіпко. Очевидно, що бізнес-спільнота - великі олігархи - розчарувалися у Вікторі Януковичі і так званої сім'ї президента, так що першою ластівкою може стати голосування за відставку уряду», - відзначив нардеп від «УДАРу» Володимир Курінний.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада має розглянути питання недовіри Кабміну Миколи Азарова. Тим часом під парламентом зібралися тисячі мітингувальників з Майдану, які вимагають відставки уряду і президента.

Масові акції протесту тривають в Україні 21 листопада, коли уряд Азарова відповився від угоди про асоціацію з ЄС, а з 30 листопада, коли «Беркут» жорстоко розігнав мирну демонстрацію, кількість протестувальників досягла сотень тисяч.