Луганське телебачення виправдовується: Губернатор не "дезінформатор"

Керівництво луганського телеканалу ЛОТ заперечило свій попередній протест проти влади і заявило про підтримку губернатора

Насправді, титрами: "Без купюр. Увага: дезінформація", які супроводжували виступ губернатора Володимира Пристюка, навпаки, "хотіли підсилити слова губернатора", передає BBC Україна

Керівник ЛОТу, депутат облради від Партії регіонів Родіон Мірошник, виправдовуючись, навіть розіслав з власної електронної скриньки листа кореспондентам газет та інших телекомпаній із поясненнями. В листі написано, що "Луганський державний телеканал ЛОТ працює у штатному режимі". А також: "Титр "Увага: дезінформація!" на ролику за участю губернатора Володимира Прістюка відносився виключно до ЗМІСТУ його заяви!".

Те ж саме сказали журналісти телекомпанії ЛОТ.

"Автор і ведучий телепрограми, у який брав участь голова ОДА, журналіст ЛОТу і депутат обласної ради Леонард Свідовсков, як виглядає, намагався привернути увагу глядачів, але вийшло у нього це не дуже однозначно", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 1 грудня в ефірі ЛОТу під час виступу луганського губернатора, який заперечив Євромайдан у місті, з’явилися титри: "Без купюр. Увага: дезінформація".