Опозиція пішла на переговори з Рибаком

Опозиція проводить політичні консультації зі спікером Верховної Ради Володимиром Рибаком

Про це на брифінгу у парламенті заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, передає «РБК-Україна».

«Зараз тривають політичні консультації. Більше ніж півтори годин ми проводили консультації зі спікером Рибаком та головами фракцій. Вони тривають. В країні політична криза. Занадто багато питань накопичилося, які потрібно вирішувати», - заявив Кличко.

Він також зазначив, що влада досі не дає відповіді на головне питання опозиції: хто понесе відповідальність за побиття людей. «Всі вибачення, які ми почули, не можуть нікого задовольнити. Якщо ми це спустимо, то Україна перетвориться на поліцейську державу», - додав  політик.

Нагадаємо, сьогодні засідання Верховної  Ради не відбулося, оскільки опозиція заблокувала парламент.  Таки дії опозиції є реакцією на провальне голосування за відставку Кабміну, яке відбулося вчора. За словами Яценюка, уряд має піти у відставку після кривавого розгону Євромайдану вранці 30 листопада.

Пізніше лідер фракції "Батьківщина" заявив, що Рада не буде працювати, поки Кабмін Азарова залишається при владі. В свою чергу, регіонали розглядають можливіть проведення засідать парламенту за межами Верховної Ради.