Партія регіонів мобілізує на свій захист усіх "біло-синіх"

Партія регіонів мобілізує всі сили для захисту Януковича

Про це йдеться в заяві, яка вчора ввечері була опублікована на офіційному сайті Партії регіонів. 

В той же час у зверненні "регіонали" звинувачують опозицію у всіх смертних гріхах, сиплячи "компліментами" на кшталт "екстремісти", "сепаратисти", політики, що займаються "антидержавною діяльністю". 

У ПР стверджують, що дії опозиції несуть пряму загрозу цілісності України.

"За вказівкою опозиційних путчистів місцеві ради західних регіонів України влаштовують "парад містечкових суверенітетів", приймають незаконні рішення, які несуть пряму загрозу територіальній цілісності країни. Злісно порушуючи Конституцію України, керівники органів місцевого самоврядування самовільно припиняють роботу державних, комунальних установ та організацій, зупиняють навчальний процес у школах, закликають до всеукраїнського страйку", -йдеться у зверненні. 

Також регіонали звернулися до мітингувальників, нагадуючи їм, що "Київ – це не столиця опозиції, а всієї України", та закликали всіх протестувальників повернутися до роботи "на благо держави". 

Регіонали запевняють, що захищатимуть чинну владу всіма можливими способами. 

"Партія регіонів мобілізує своїх прихильників з метою організації безперешкодної роботи конституційних органів влади, створення необхідних умов для стабільного функціонування систем життєзабезпечення держави і територій", - зазначили автори заяви. 

У зверненні також міститься натяк на погрози блокувальникам адміністративних будівель.

"Ми звертаємося до Генеральної прокуратури України з вимогою дати об'єктивну правову оцінку фактам захоплення адміністративних будівель, антиконституційним діям представницьких органів місцевого самоврядування західних регіонів України, які зазіхають на територіальну цілісність держави, розпалюють міжрелігійну ворожнечу, демонстративно саботують рішення центральних органів влади", - зазначено у заяві. 

Нагадаємо, ситуація в країні загострилася після жорстокого побиття мітингувальників 30 листопада на Майдані Незалежності.