Корчинського оголосили в розшук

Лідер партії " Братство" Дмитро Корчинський знаходиться зараз у розшуку

Також Корчинському пред'явлено підозру за статтею Кримінального кодексу України щодо організації масових заворушень на ул.Банковой 1 грудня. Про це заявив заявив заступник прокурора Києва Сергій Софієв, пише Інтерфакс-Україна.

"Вже винесено підозра про те , що він також причетний до цих подій. Вживаються заходи для його затримання та проведення слідчих дій" , - сказав Софієв на брифінгу в четвер.

"Ми подали пакет документів, щоб суд дав згоду на його затримання і арешт", - сказав він.

Відповідаючи на уточнююче питання, чи є Корчинський організатором, заступник прокурора сказав: " Ми це не виключаємо " .

Раніше повідомлялося, що попри заяву Корчинського, він у МВС поза підозрою. Незважаючи на неодноразові заяви про причетність Дмитра Корчинського та його "Братства" до провокацій біля Адміністрації президента, його прізвища немає у списку підозрюваних

Нагадаємо, 1 грудня у акціях протесту, викликаних побиттям "беркутівцями" мирних учасників Євромайдану взяло участь близько 800 тис. осіб. При цьому виникли бійки з "Беркутом" біля Адміністрації президента. В опозиції заявили, що бійку зчинили провокатори Дмитра Корчинського, а акція опозиції винятково мирна. Всього було затримано 9 осіб, розпочалися кримінальні провадження.