Азаров: Моїй сім’ї погрожують євромайданівці

Прем'єр-міністр України Микола Азаров поскаржився, що членам його сім’ї уже погрожують

Про це він написав на своїй офіційній сторінці в соцмережі "Фейсбук".

"Я не знаю, про які європейські цінності можуть говорити ті опоненти на Майдані, які дають вказівки ходити по квартирах суддів, прокурорів, працівників правоохоронних органів, погрожувати їхнім дітям, сім'ям. Це не просто злочин, це вже переходить усі межі моралі. До речі, члени моєї родини теж отримують погрози!" – сказав Азаров.

За словами прем’єр-міністра, "у держави достатньо сил, щоб захистити всіх тих, хто чесно і відповідально виконує свій обов'язок. Незважаючи на залякування та погрози!".

Нагадаємо, з 21 листопада в Києві тривають мітинги на підтримку євроінтеграції України. Мітингувальники вимагають відставки уряду та позачергових виборів президента та парламенту. Також мітингувальники пікетують будівлі МВС та ГПУ, вимагаючи покарання для силовиків, які виння у побитті активістів Євромацдану 30 листопада.

Як відомо, син прем’єр-міністра Миколи Азарова Олексій є народним депутатом, першим заступником голови парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності, але проживає переважно в Австрії.