Олійник: Євромайданівці перевдягнені в "беркутівців" будуть бити громадян

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що на Євромайдані готуються провокації за участю перевдягнених “беркутівців”

"Я отримав інформацію, що група екстремістськи налаштованих осіб готує провокації. Напередодні вихідних ці особи хочуть спровокувати бійку начебто за участі "Беркуту" або й інших спецпідрозділів. Із цією метою вони інтенсивно шукають форму спецпідрозділів для того, щоб, перевдягнувшись у неї, влаштувати локальну бійку, вчинити звіряче побиття громадян, можливо, і навіть журналістів", - цитує Олійника прес-служба Партії регіонів.

За словами “регіонала”, провокацію можуть влаштувати будь-де. Причому "планується обрати найжорсткіші методи побиття", щоб показати найнеймовірнішу агресію. Тому Олійник попросив будь-які сутички зафільмувати, щоб був доказ.

Також нардеп повідомив, що звернувся до МВС із відповідною заявою.

Нагадаємо, 30 листопада близько 4 години ранку бійці "Беркута" жорстоко розігнали Евромайдан в Києві. Тисячі бійців спецпідрозділу штурмували кілька сотень студентів, які проводили мирну акцію на підтримку євроінтеграції України. Дії правоохоронців викликали обурення в громадян і зібрали ще більші акції протесту в Києві та інших містах держави, які тривають і досі.

Напередодні Олійник заявляв, що опозиція збирається підкинути на Майдан незалежності труп.