Тимошенко знову не відвезли до суду

Юлія Тимошенко вкотре відмовилася від участі у судовому засіданні у справі ЄЕСУ

Як повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби, «засуджена Тимошенко вкотре в категоричній формі відмовилась від етапування для участі в судовому засіданні, яке заплановане на 6 грудня поточного року».

Як повідомляють тюремники, при спілкуванні з керівником качанівської колонії Ігорем Колпащиковим, Тимошенко «повідомила, що до автомобілю конвою прослідувати не збирається».
«На численні запрошення вийти з кімнати та все ж таки виїхати на засідання суду засуджена не реагувала», - додали у прес-службі.

«Їй вкотре було роз’яснено, що на судове засідання її викликає суд і це є законною вимогою. Однак засуджена свою позицію не змінила та продовжила ігнорувати запрошення начальника колонії Колпащикова пройти до автомобілю», - йдеться в повідомленні.

Суд, враховуючи, що Тимошенко на засідання не з'явилася, переніс розгляд справи на 27 грудня.

Нагадаємо, Тимошенко ще жодного разу не була присутня на засіданнях по справі ЄЕСУ, яку розглядає Київський райсуд Харкова. За словами тюремників, Тимошенко постійно відмовляється брати участь в засіданні.

Також нагадаємо, вчора захисник Тимошенко Сергій Власенко заявляв, що його підзахисну в найближчий час будуть силою етапувати з лікарні до колонії. Для цього до ЦКБ № 5 стягують сили «Беркуту».