Чечетов також заговорив про переговори

Парламентські фракції мають зібратися за столом переговорів і знайти оптимальне рішення щодо сформованої в Україні ситуації

"Ви знаєте, як обирають Папу Римського ? Закривають всіх в приміщенні і поки Папу Римського вони не оберуть, три тижні не випускають. Тому й тут потрібно закрити всіх в парламенті , годувати , і нехай байдики  не б'ють" , - сказав депутат від Партії Регіонів  Михайло Чечетов, передає «Інтерфакс-Україна».

При цьому слід відзначити, що зараз депутати від Партії регіоні, окрім спікера Володимира Рибака, в парламент не ходять і він заблокований опозицією.

На його думку депутата , потрібно зібратися за "круглим столом" і знайти рішення.

При цьому Чечетова не покидають сподівання на розкол Євромайдану, оскільки в опозиції три формальних лідери Арсеній Яценюк, Віталій Клічко і Олег Тягнибок.

"Ці три політичні карлика - керівники опозиційних фракцій , кандидати в президенти , кожен намагається "підім'яти "Майдан під себе", - просторікує Чечетов.

Депутат також переживає, що через блокування Київради нікому буде віддати розпорядження про чищення снігу в Києві.

"Скоро хліба не буде , води не буде, не буде світла . Це ж мегаполіс. Лікарні не будуть працювати. Нехай звільнять всі установи " , -  малює апокаліптичні картини Чечетов.

Слід відзначити, що з провладного табору періодично зв’являються пропозиції про переговори з опозицією, але потім від них відхрещуються, або пропонують відверто неприйнятні умови.

Між тим, урядовий квартал в Каєві заблоковано мирними демонтрантами проти режиму Віктора Януковичаю