​Власенка у Кернеса вп'яте облили зеленкою

Ця подія з адвокатом Юлії Тимошенко трапилась сьогодні в Харкові

Про це повідомляє кореспондент Еспрессо TV. 

На другому поверсі зали суду, де відбувається слухання справи корпорації ЄЕСУ, екс-прем’єра України Юлії Тимошенко, на депутата напали двоє молодих хлопців, які тримали в руках пакети, презервативи та шприці, наповнені зеленкою.  Їх відразу вдалося затримати. Одного з них упіймав сам адвокат Власенко, після чого «віддав» у руки міліції. 

Цю подіюсвою сам Власенко під час суду  прокоментував наступним чином: «На моєму обличчі всі докази того, що ця справа політично мотивована . Яким чином ці люди потрапили до зали суду?» . 

Головуючий суддя Константин Садовський це питання проігнорував. І лише у кінці засідання додав, що за потреби адвокату можуть надати медичну допомогу. 

Нагадаємо, що Власенка і раніше поливали зеленкою. Так, 15 липня у Харкові невідомий кинув зеленку в його автомобіль. А 16 липня перед входом у лікарню ЦКЛ № 5, де проходила курс лікування Юлія Тимошенко,  невідома дівчина вилила в обличчя адвоката зеленку.  31 серпня Власенка знову  облили зеленкою перед входом в аеропорт «Харків». 

А кілька днів тому Інну Богословську невідомі молодики у Харкові також облили зеленкою. Коментуючи цю подію, Власенко на своїй сторінці у «Фейсбуці», написав, що це дуже схоже: «на "почерк" Гепи та Портнова-Писаренка».