Аваков: Після підписання вступу до Митного союзу Януковичу слід пакувати валізи в Росію

Опозиціонери вважають, що настав час вдатись до більш радикальних дій

"Ситуація прояснилася. Янукович укупі з Азаровим, "Беркутом" і "тітушками" обмеженим контингентом вчора вступили до Митного союзу. Персонально, особисто, самостійно, за гроші... Вони то вступили, але Україна тут ні при чому", написав на своїй сторінці у "Фейсбуці" народний депутат від "Батьківщини" Арсен Аваков. 

Він зазначив, що Євромайдан уже не повинен рахуватися з думкою влади, адже Янукович вирішує долю всього народу України проти його волі.

"На душі навіть якось полегшало - не потрібно формувати важкі компроміси, вибудовувати толерантні баланси, запрошувати міжнародних посередників. Все - якщо вступили - нехай пакують валізи і їдуть в Сочі, Караганду, Калугу - мені все одно. Країна йде в іншому напрямку", - пише депутат.

Аваков також закликав громадян прийти на народне віче в неділю та змінити ситуацію в країні.

"8 грудня в неділю в 12-00 приходьте на Майдан. Домовимося про долю країни без нього. Вирішимо і зробимо! Досить розмов".

Нагадаємо, 6 грудня президент України Віктор Янукович зустрівся в Сочі з президентом Росії Володимиром Путіним. За словам прем'єра Миколи Азарова, президенти зустрілися, щоб обговорити новий договір про стратегічне партнерство.

За повідомленнями ЗМІ, Янукович дав згоду на вступ до Митного союзу, взамін отримавши $5 млрд. авансом та ціну $200 на газ.