МВС: Телецентр не захопили, а охороняють від євромайданівців

Посилення охорони телецентру пов’язано з заявами мітингарів

Про це сьогодні вранці повідомила прес-служба МВС. 

В МВС заявляють, що інформація окремих Інтернет-виданнь  про захоплення приміщення Київського телецентру представниками силових структур не відповідає дійсності.

Окрім того наголошується: "Відділ зв’язків із громадськістю столичної міліції повідомляє, що вчора під час мітингу біля Шевченківського районного суду окремі групи осіб висловлювали наміри щодо блокування роботи Київського телецентру. У зв’язку з цим було прийнято рішення направити правоохоронців до будівлі телецентру для забезпечення охорони громадського порядку та недопущення правопорушень".

Також в заяві МВС додається: "Наразі співробітники міліції знаходяться навколо приміщення. Порушень громадського порядку не зафіксовано".

Нагадаємо, що сьогодні вранці надійшла інформація про взяття провладних ЗМІ під посилену охорону "Беркуту". Іформацію про присутність "Беркуту" в телецентрі  підтвердив співробітник телеканалу "Ера". За його словами, співробітники міліції не перешкоджають входу чи виходу з телецентру, спецназ стоїть на першому поверсі і на вулиці біля будівлі.