Луценко про Януковича: Краще бути сиротою, ніж мати такого «батю»

Віктор Янукович після 1 грудня не може вважати себе самодержавним властителем України

Як повідомляє кореспондент Еспресо.TV, про це виступаючи на Майдані Незалежності заявив лідер «Третьої української республіки» Юрій Луценко.

«Я хочу, щоб Янукович побачив сьогоднішній Майдан і усвідомив, що після 1 грудня він не може вважати себе самодержавним властителем України… Щоб він зрозумів, що народ який сьогодні вийшов на Майдан, це не той народ, до якого Янукович звик у Донецькій рабовласницькій республіці. Цей народ стає українською політичною нацією, і не буде терпіти полону», - заявив Луценко.
«Коли в Єнакієвому кажуть, що «Батя своїх нє здаст», я кажу, що краще бути сиротою, ніж мати такого «батю», - додав він і звернувся, до жителів Сходу України, закликаючи їх виходити на Майдани у своїх містах. «Ми один народ, Київський майдан протягує руку на схід і на захід», - додав Луценко.
«Ми маємо дуже простий вибір. Або Джек, який збудував дім, в якому безпечно і комфортно, або «Джек-потрошитель», який може робити все що завгодно», - підсумував він.

Нагадаємо, сьогодні в Києві триває Народне віче, на яке за різними підрахунками зібралося від 500 тис. до 1 млн. людей. Учасники віче вимагають відставки уряду Азарова та призначення позачергових парламентських та президентських виборів.