Президент Європарламенту радить Януковичу прислухатись до вимог Майдану

Президент Європарламенту Мартін Шульц порадив Віктору Януковичу дослухатися до голосів з Майдану

Про це Шульц написав у своєму «Твіттері».

«Після Сочі, я сподіваюся, Янукович закінчує свою власну версію зимових ігор і починає слухати легітимні голоси з Майдану», - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні на Майдані Незалежності в Києві відбувається Народне віче, яке зібрало близько 1 млн. людей. На мітингу лідери опозиції закликали посилити пікетування урядових установ. Наразі активісти Євромайдану встановлюють наметові містечка в урядовому кварталі. Опозиціонери дали Віктору Януковичу 48 годин на виконання їхніх вимог щодо арешту голови МВС Віталія Захарченка та відставки уряду. Через 48 годин вони обіцяють розпочати похід на Межигір'я.

Після цього, євромайданівці встановили наметові містечка біля Кабміну та Верховної Ради. Та забарикадували деякі вулиці в центрі Києва. 

Також нагадаємо, цього тижня Янукович провів переговори з президентом Росії Володимиром Путіним. Переговори відбулися у Сочі, де цієї зими відбудуться Олімпійські ігри. Після зустрічі з'явилася інформація, що Янукович погодився вступити в Митний союз в обмін на дешевий газ та кредити. У Януковича цю інформацію категорично заперечили.