Царьов просить СБУ не пускати в Україну викладача Могилянки та Саакашвілі (ДОКУМЕНТ)

Нардеп від Партії регіонів Олег Царьов просить МЗС та СБУ розглянути питання про заборону в'їзду в Украну для ряду осіб, які нібито можуть сприяти розгортанню антиурядових демонстрацій

Царьов повідомив на своїй сторінці у "Твітері", що направив депутатський запит до СБУ та Міністерства закордонних справ України з вимогою заборонити в'їзд на територію країни "організаторам заворушень", зокрема "іноземним політтехнологам".

Однак потім цей пост з його сторінки в соцмережі зник.

Один із названих в документі, німецький політолог Андреас Умланд, оприлюднив першу сторінку цього документа на своїй сторінці у "Фейсбуці".

У документі йдеться: "Небезпеку становлять ті знання, якими володіють ці фахівці, а також їх готовність застосовувати різні, а також надзвичайно деструктивні для державної системи, технології. Для них, як для іноземних громадян, не є перешкодою можливі загрози кримінального переслідування або почуття патріотизму і відповідальності".

Серед людей, перелічених у документі, окрім Умланда, зазначені Станіслав Бєлковський, Тарас Кузьо, Гліб Павловський, Міхаїл Саакашвілі та інші.