Французький посол купив майку Ібрагімовича за 900 євро

Посол Франції в Боснії і Герцеговині Ролан Жілль придбав на благодійному прийомі в Сараєво майку відомого шведського футболіста Златана Ібрагімовича за 900 євро

Про це повідомляє rsport.ru

Аукціон відбувся в рамках зимового дипломатичного ярмарку, який проводиться в Сараєво третій рік поспіль з метою збору коштів для нужденних. 

Майка Ібрагімовича з автографом виявилася найдорожчим лотом - 1,8 тис. боснійських марок ( 900 євро). Як з'ясувалося, футболка потрапила на аукціон завдяки зусиллям одного з військовослужбовців миротворчих сил EUFOR , який вступив в контакт з відомим футболістом.

"Златан запитав, з якою метою потрібна майка і гроші, і дуже зрадів, коли дізнався, що кошти підуть на допомогу дітям ", - сказала журналістам дружина посла Швеції в Боснії і Герцеговині Нора Шиллінг.

Інші спортивні лоти були продані дешевше. Футболка боснійського форварда "Манчестер Сіті" Едіна Джеко дісталася дружині посла Швейцарії Бріджит Шаллер - Шоф , яка заплатила за неї 800 марок ( 400 євро). А голова правління Райффайзен банку Майкл Мюллер купив м'яч Джеко за 500 марок ( 250 євро).