Міліція: всі зниклі після розгону Майдану діти знайшлися

Міліція повідомляє, що всі неповнолітні, батьки яких зверталися до міліції із заявою про їхнє зникнення під час розгону Майдану, знайдені і повернулися додому

Про це повідомила Лариса Зуб, начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Головного управління МВС України в м. Києві, передає прес-служба відомства.

Зокрема, 17-річний Денис Гуменюк, який пішов з дому 28 листопада і його розшукував батько, знайдений 7 грудня. Зараз він знаходиться з дідусем у Києво-Святошинському районі.

Мати хлопця повідомила міліцію про те, що зник її син Денис, лише через 5 діб. Як з’ясували в міліції, Гуменюк їздив разом з представниками однієї з партій по містах України і агітував людей за те, щоби вони прибули до Києва та прийняли участь у акціях Євромайдану.

Окрім того, було знайдено ще дві дівчини – Лілія Хачатурова (18 років) та неповнолітня Марина Цебоєва (16 років). Їх також батьки розшукували кілька днів. Дівчата повернулися додому 7 грудня.

Зуб також відзначила, що іншої  інформації про неповнолітніх, які пропали під час масових акцій, наразі не надходило.

Нагадаємо, після розгону бійцями "Беркуту" мирної акції протесту на Майдані Незалежності 30 листопада із застосуванням грубої сили стало відомо про зникнення 34 активістів.