В ПР вважають ганьбою прихід на круглий стіл президентів представників ЄС

Нардеп от ПР Володимир Олійник вважає, що круглий стіл щодо врегулювання ситуації в Україні має проходити без представників Заходу

Про це Олійник говорить у заяві на сайті ПР

«У своїй хаті ми повинні розібратися самі. Ганебна річ, коли приходять сусіди в нашу сім'ю і починають нас мирити чи розповідати, як вийти з ситуації. Україна повинна продемонструвати, що має достатньо сил та мужності, щоб усі проблеми, які виникли, розв’язати власними силами», - зазначив Володимир Олійник.

Нагадаємо, завтра відбудеться зустріч трьох екс-президентів України Леоніда Кравчука, Віктора Ющенка, Леоніда Кучми та ініціативної групи «Першого грудня» з президентом Віктором Януковичем

Як повідомили Еспресо.TV власні джерела, три президенти уже мають консолідовану позицію щодо врегулювання ситуації в Україні, яку і запропонують чинному главі держави.

Ця пропозиція включає три пункти: відправка уряду у відставку, звільнення глави МВС Віталія Захарченка та публічні вибачення керівництва МВС.

Нагадаємо, сьогодні прес-служба Януковича повідомила, що президент погодився на пропозицію Кравчука зібрати круглий стіл за участю усіх президентів України, щоб обговорити ситуацію у країні.