Суд усім заборонив вхід до Будинку профспілок

Виконавча служба зачитала абсурдне рішення про заборону будь-яким особам заходити до приміщення Будинку профспілок на Майдані Незалежності, де розташований Штаб національного спротиву

Це рішення назвали абсурдним юристи від опозиції - народні депутати Павло Петренко ("Батьківщина"), Наталя Агафонова (УДАР), Олег Махніцький ("Свобода") на спільному брифінгу в прес-центрі Штабу національного спротиву в Будинку профспілок на Майдані Незалежності, повідомляється на офіційній інтернет-сторінці Арсенія Яценюка.

"Абсурдність рішення полягає в тому, що окрім того, що опозиція має договори оренди на це приміщення, будь-які члени профспілок мають право безперешкодного доступу до цього приміщення, оскільки це їх спільне майно. А на Майдані перебувають тисячі громадян, які є членами тієї чи іншої профспілки", - пояснив Петренко. 

Нагадаємо, під час акції протесту 1 грудня євромайданівці захопили декілька адмінбудівель, зокрема Будинок профспілок та КМДА. У Будинку профспілок був зорганізований прес-центр Євромайдану. Раніше суди за позовом влади прийняли рішення про заборону перебування у будівлі КМДА.