Англійська преса критикує "МЮ" за перемогу над "Шахтарем"

Незважаючи на перемогу, англійська преса критично оцінила гру “Манчестер Юнайтеда” у вчорашньому матчі Ліги чемпіонів проти донецького “Шахтаря”

"Незабаром ми перевіримо, наскільки “МЮ” відповідає вимогам кращої команди Європи. Хоча сьогоднішня гра показує , що ця перевірка протверезить багатьох, - пише видання Independent. – Гравці все-таки відігнали відчуття катастрофи, та в цьому їм допоміг суперник”.

Не розсипалася в компліментах “червоним дияволам” і популярна газета Guardian. Журналіст відзначає нікудишню форму команди, яка грала повільно у першому таймі, та навіть і в другому гру манчестерців важко було назвати переконливою. "Девід Мойєс (тренер “МЮ”) напевно зітхнув з полегшенням після фінального свистка”, - припускає видання.

У Daily Mail ще яскравіше описали момент закінчення матчу – “пролунав рев полегшення”.  Окремим матеріалом тут розмістили сувору критику екс-капітана англійського клубу Роя Кіна. За його словами, було просто смішно дивитися на гру Фердинанда, досвідченого футболіста, який мав вигляд дебютанта. А найвищу оцінку видання поставило гравцю донецького клубу Тейшейрі – 8 балів. Навіть Джонса, автора переможного голу, не оцінили так високо.

Схвальні відгуки своїми небезпечними ударами зібрали і бразильські легіонери гірників - Дуглас Коста і Тайсон, останній "створив чимало проблем в Україні", - констатує Independent.

Як уже повідомлялося, “Шахтар” поступився англійському клубу з мінімальним рахунком у матчі 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів.