Івано-Франківська облрада проведе сесію на Євромайдані у Києві

Депутати Івано-Франківської обласної ради вранці в середу поїхали на безстрокову сесію облради на Євромайдан до Києва

"Сьогодні наші депутати їдуть на продовження сесії. Я видав уранці розпорядження, щоб депутати зібралися на друге безстрокове пленарне засідання з одним-єдиним питанням порядку денного - про підтримку вимог і самого Євромайдану", - заявив голова Івано-Франківської облради Василь Скрипничук на віче на площі біля адмінбудинку облради в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Скрипничук також пояснив, що, "виходячи з цього розпорядження, депутати можуть не працювати на своїй роботі, бо мають обов'язок представляти інтереси громад на сесіях у Києві".

"І, сподіваюся, що ми будемо там доти, доки не буде вже встановлено хорошу, правильну і праведну Українську державу", - зазначив голова облради.

За неофіційними даними, до Києва виїхали близько 70 депутатів Івано-Франківської облради.

Ще раніше до Києва поїхали й кількадесят депутатів Львівської обласної ради. Щодня від будівлі облради до столиці відправляються автобуси з людьми.

«У зв’язку з тим, що більшість депутатів міськради їдуть до Києва відстоювати права, гідність і майбутнє кожного українця, сьогодні ми прийняли рішення внести зміни до бюджету міста. Ймовірно, до кінця року більше сесій не відбудеться», – зазначив сьогодні міський голова Тернополя Сергій Надал.