Міліція розгромила офіс "Батьківщини" на 12 млн гривень

Під час розгрому офісу партії "Батьківщина" силовики заподіяли збитків на 12 млн гривень

"Внаслідок протиправних дій правоохоронців, які брали участь у пошкодженні та вилученні майна партії «Батьківщина», було заподіяно збитків на суму більш ніж на 12 млн гривень. «Повністю зруйновано зв’язок, комп’ютерну мережу, електронну пошту, сайти та систему енергозабезпечення партії», – повідомляє прес-служба партії.

Також під час вилучення майна партії не було оформлено протоколів виїмки.

"Співробітники правоохоронних органів провели обшук у більш ніж 20-ти службових кабінетах, зокрема, в приймальнях народних депутатів України. Голови опозиційних фракцій вказують, що «правоохоронці пошкодили значну частину майна, зламали сейфи, а також вилучили всі сервери, велику кількість комп’ютерів, іншого технічного обладнання та особистих речей працівників центрального офісу «Батьківщини». Під час вилучення (викрадення) речей та предметів не було оформлено відповідного протоколу виїмки, не було проведено будь-яких процесуальних дій", - наголошують в партії.

Нагадаємо, 9 грудня, партія "Батьківщина" заявляла, що міліція штурмує їх офіс у Києві. На відео з камер спостереження видно, що силовики в касках з написом "міліція" розбивають двері офісу партії великим молотком протягом довгого часу. До цього вони ламали паркан щоб потрапити на територію партії. 

Пізніше з'явилися фото та відео офісу "Батьківщини" після штурму силовиків