У США звинуватили в сексуальному домаганні першокласника

У США, в штаті Колорадо, шестирічного хлопчика відсторонили від занять у школі за звинуваченням в сексуальному домаганні. Хлопчик поцілував однокласницю в щоку

В якості санкції 6-річному Хантеру обрали заборону ходити в школу, повідомляють "Вести.ру".

"Це було під час уроку. Ми читали, я нахилився і поцілував її руку. Мене відправили до директора. Мабуть, я зробив щось погане. Мені дуже шкода", - говорить хлопчик, не розуміючи, що сталося.

Хлопчик пояснив, що просто закохався і ображати нікого не хотів. В адміністрації школи, однак, таку поведінка назвали сексуальним домаганням. І відповідати на такі звинувачення першокласнику буде непросто. Ні що таке секс, ні що таке домагання, 6-річний Хантер ще не знає.

"Дівчинка відреагувала нормально. У них така гра: він наречений, вона наречена. І інші діти особливої уваги на поцілунок не звернули, - дивується мама дитини. - А в адміністрації школи це назвали сексуальним домаганням. Тепер Хантер запитує мене, що таке секс. Такого не повинно бути".

Вчителі, між тим, за свої дії вибачатися не збираються. І навіть вже внесли запис про домагання в особисту справу першокласника. Іншого виходу у них, як виявилося, не було. По-перше, так належить робити за статутом. По-друге, якщо керівництво школи не прийме необхідні заходи, інші батьки можуть подати на них до суду. Нібито адміністрація не захищає честь своїх учнів.