Яценюк: Звозите платний мітинг — проводьте його під Верховною Радою

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк попросив президента та його партію проводити свої платні мітинги тільки у визначеному місці, інакше відповідальність за будь-які зіткнення лежатиме на владі

Про це він повідомив у своєму "Фейсбуці".

Звертаємося персонально до президента, до Партії регіонів і до всіх тих, хто організовує звезення людей за гроші на суботу і неділю. Не робіть провокацій! Якщо ви вже везете людей — звозьте їх на те місце, де вже два тижні проходять платні мітинги - під стіни Верховної Ради. Це допоможе уникнути будь-яких спроб роздмухати протистояння. Ми довели, що на Майдані - мирна акція, що тут знаходяться виховані, інтелігентні, спокійні люди. За три тижні не було жодних зіткнень - навіть з тітушками, які ходять по Києву.

Тому ми звертаємось до влади. Звозите платний мітинг — проводьте його під Верховною Радою. Інакше саме на вас лежатиме відповідальність за будь-які зіткнення і будь-які провокації.

Нагадаємо, Партія регіонів на противагу Євромайдану влаштовує свій Антиєвромайдан, звозячи бюджетників зі східних да південних областей України.